Hlavní obsah
Článek

Módní trendy v oblasti ložního prádla hýbou světem už po celá staletí. A není divu. Hezký design má významný vliv na naši psychiku. Ačkoliv je dnes výběr v obchodech skutečně pestrý, někdy není lehké vybrat produkt s designem a vlastnostmi, které nám budou vyhovovat. Proto se dnes zaměříme na nestárnoucí bavlněná povlečení, která nabízí hezké vzory a dlouhou životnost díky reaktivnímu tisku.

Puntíky ve stylu retra? Tomu nelze odolat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V padesátých letech zažily puntíky nebývalý boom a dnes se tato móda znovu vrací. Pokud obléknete svou postel do tohoto vzoru, bude mít celá ložnice šmrnc! Bavlněné povlečení Markéta má kromě puntíků spoustu dalších vlastností, díky kterým je tolik populární. Zajisté, bavlna zaručuje dobrou prodyšnost a hladký materiál, Markéta ale navíc vydrží dlouhou dobu stejně barevná, jako když jste si ji koupili, i když ji vyperete při vyšších teplotách.

Výrazné barvy i styl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrazné barvy, jedinečný vzor a pevný materiál. Tak by se dalo ve zkratce popsat bavlněné povlečení Xenie. Hodí se především k tmavému nábytku a rustikálně zařízeným ložnicím. Ani v tomto případě materiál nezůstává pozadu, typické vlastnosti bavlny jako prodyšné plátno, dobrá savost a hebkost na dotek jsou zde samozřejmostí. Nejmodernější technologie při potisku jsou zárukou, že bude toto povlečení po dlouhou dobu vypadat jako nové i po mnoha vypráních.

Z každé strany jiný design

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černá a bílá, dvě barvy, které se hodí do každého interiéru. Co kdybyste si mohli vybrat, která z nich bude dominovat vaší ložnici. S bavlněným povlečením Elizabeth Duo Exclusive to nebude žádný problém. Nadčasový design ale není jediným atributem, kterým si vás toto povlečení získá, i zde můžete počítat s pevným a prodyšným materiálem, který díky reaktivnímu potisku vydrží stejně barevný hodně dlouho.

Ve svitu Měsíce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vesmírná obloha úplňkové noci se jako motiv ložního prádla doslova hodí, nemyslíte? Bavlněné povlečení Luna vnese do ložnice tajemnou atmosféru. A co víc! Už na první omak vás zaujme hladký povrch bavlny Renforcé, která díky speciálním úpravám nabízí vlastnosti jako odolnost a stálé barvy.

Bez vhodného prostěradla se vaše postel neobejde

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K hezkému povlečení zákonitě patří kvalitní prostěradlo. Pokud sáhnete po jersey, určitě neprohloupíte. Tato prostěradla jsou vyrobena z heboučkých přízí ve vysoké hustotě, jež zaručují dlouhou životnost i při dlouhodobém používání. Klidně můžete být i nároční, jersey zakoupíte v téměř jakékoliv barvě a velikostem se také meze nekladou. Přijďte se podívat.

Další články

Načítám