Hlavní obsah
Článek

Celkem pět žen se prostřednictvím deníku The New Yorku Times rozhodlo promluvit o zkušenostech s Donaldem Trumpem (70). Pro kandidáta na příštího amerického prezidenta to nebylo milé počtení, ženy prý nevhodně obtěžoval, osahával a zahrnoval je neslušnými návrhy. Trump prý nyní zvažuje, že tisk za tvrzení proti své osobě zažaluje.

Jednou z žen, které se nebály promluvit, je bývalá účastnice Miss USA 2013 Cassandra Searles, podle které Trump s ní i s dalšími adeptkami na soutěži zacházel jako s dobytkem. Další otevřenou zpověď poskytla redaktorka magazínu People Natasha Stoynoff, na niž to měl Trump zkoušet během poskytování rozhovoru. Řekl jí, že by spolu mohli mít aférku, když zrovna jeho žena Melanie nebyla v místnosti.

Některé zkušenosti jsou ale i staršího data. Mindy McGillivray (36) tvrdí, že když před třinácti lety připravovala v Trumpově sídle na Palm Beach koncert, chytil ji za zadek a přesvědčoval k návštěvě jeho hotelového pokoje. Nemilé setkání s Trumpem prý potkalo i dnes již 74letou bývalou podnikatelku Jessicu Leeds. Tu prý obtěžoval během letu v první třídě, kde ji začal osahávat. „Byl jako chobotnice, jeho ruce byly všude,“ tvrdí Leeds.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám