Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) bude jednou z účinkujících v novém muzikálu Ples upírů, v němž ztvární velmi živočišnou děvečku Magdu. Na představení fenomenálního díla vytvořeného podle známého filmu Romana Polanského se také podle toho oblékla. Díky napěchovanému dekoltu se jí jen málokdo podíval do očí.

"Už jsem se tak nějak hodila do role. A jak to pan doktor František Janeček (79) krásně nazval, je to lehce erotická role, takže už jsem se do toho lehce vžila," smála se Míša, která ve výstřihu odhalila svoje silikonové trojky.

Do smíchu jí ovšem nebylo, co se jejího zdravotního stavu týče, Míša už týdny bojuje s úporným kašlem, na který jí nezabíraly žádné léky. "Už jsem z toho vyčerpaná, teď jsem přes zdravotní problémy odehrála osm představení ve čtyřech dnech a nějak jsem to přezpívala. Kašlu pořád, ale už aspoň vím proč. Zjistilo se, že mám plíseň na průduškách. Nevím, jak jsem to chytla, ale mám ji tam, tak už to řeším," svěřila nám.

Samozřejmě jsme se hned ptali, jestli to není nakažlivé. "To není. A už se to léčí, mám medikamenty, které mi mají pomoct, a je to podstatně lepší," dodala Nosková, která už se těší na zkoušení muzikálu Ples upírů, který se bude v GoJa Music Hall uvádět od 12. února. "Na tu roli se velmi těším, protože Magda tam má velmi těžké zpívání, za což jsem dost ráda," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám