Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé si mají vzájemně pomáhat. Takhle to aspoň funguje u Agáty Prachařové (38) a jejího manžela Jakuba Prachaře (40). Naposledy se Agáta postarala o účast médií na představování české internetové televize, v jejímž původním seriálu Vyšehrad Kuba hraje. On zase bude dělat modela pro její oděvní značku.

"V podstatě to tak máme, já klukům dělám PR a Kuba mi modela dělat bude, i když s výhradami, chtěl by za to procenta z výdělku. Ale to musím nějak zakamuflovat, protože mu je dávat nechci. On mi do toho totiž dost kouká a chodí mi ty trička počítat, takže v tom má dost přehled," řekla Super.cz Agáta.

Tím, že začala i s pánskou kolekcí nás překvapila, protože naposledy nám tvrdila, že chce zůstat jen u holčičí módy. "Nechtěla jsem, ale klukům, kteří u mě nakupují pro svoje holky, se dost líbí i moje ručně sprejované krabice, tak říkali, že by si taky chtěli něco objednat. Takže budu mít pár pánských triček," upřesnila.

Pro pánskou módu je tedy za modela Jakub, dámské kousky fotí sama Agáta. Ale tak nějak jsme si všimli, že v krátkém topu vlastní provenience, který si na křest internetové televize oblékla, byly už zase trochu vidět špíčky, i když nedávno Agáta razantně zhubla.

"Nechci být samozřejmě na všech fotkách. Byla bych ráda, kdyby pro firmu fotila nějaká mladší modelka, ale ty moje holky to mají rády na mně. A navíc nemám pocit, že bych přibrala," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám