Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lukáš Pavlásek (45) promluvil o vztahu s přítelkyní Denisou, se kterou chodí více jak rok. A chystá se k velkému kroku. Od příštího týdne spolu začínají žít v jedné domácnosti. Byla to láska na první pohled? "Balící průnik většinou bývá láska na první pohled. Dávám radu děvčatům a chlapcům do života, že když někdo sbalí vás, tak to není na první pohled. Ale jakmile je to vzájemný sbalení, průnikový, tak je to láska na první pohled, a toho se pak držte," řekl Top Star magazínu Pavlásek.

Jak sám Lukáš přiznává, jejich seznámení proběhlo za dramatických okolností. "Tak byl tam nějakej sok, kterej tam prostě seděl a čekal. Byl taky jako připravenej a říkal si: ‚Na tu mám taky políčeno.‘ A byl jako dost nepříjemnej. A bylo vidět, že ona je z něj taky nepříjemná, tak já jsem samozřejmě ve správnou chvíli na něj zaútočil. Pak tam přijela policie, chtěla mě zatknout, tak jsem řekl: ‚Hoši klid.‘ A ona se zamilovala do hrdiny. Od tý doby jsme spolu, protože si řekla: ‚To je hrdina, takhle mě tady zachránil. To je ten pravej muž, s tím bych chtěla strávit život,‘ " řekl se svým pověstným humorem.

Již brzy se stěhují do společné domácnosti. "Od příštího týdne spolu bydlíme. To teďka diváci v přímém přenosu skoro mají," prozradil Pavlásek. Svatbu a děti zatím neplánují. "Mám na to dost času. Já mám zatím dost práce sám se sebou furt ještě, takže co bych dělal s dětma?" dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám