Hlavní obsah
Článek

Oděvní výtvarnice Michaela Hořejší připravila zpěvačce Monice Absolonové (47) pořádně horké chvilky. Pro muzikál Vražda za oponou nechala ušít zpěvačce hodně odvážný model. Latexové červené minišatičky doplněné děrovanými punčochami a podvazky ukazují více než by Monika rozhodně chtěla.

Kvůli kostýmu musela začít držet přísnou dietu. O divadelních prázdninách s přítelem Vratislavem Jandou cestovali a na dovolených si užívali také dobrého jídla. A výsledek se dostavil. Monika přibrala několik kilo. V srpnu začala držet podle vzoru Báry Basikové držet krabičkovou dietu a začala se shazováním kil.  "Už jsem zase na své váze. Držela jsem Abc dietu a víc se hýbala. Prázdniny jsme si s Vráťou užili a teď zase hurá do práce," řekla Super.cz Absolonová.

"Když jsem viděla kostým poprvé, trošku jsem se zděsila. Asi nikdy jsem takhle odvážný kousek neměla. Motivací shodit kila byl ale stoprocentní, dodala se smíchem zpěvačka, která má zase zpět svoji ukázkovou postavičku a její dlouhé štíhlé nohy by jí mohly závidět i leckteré modelky.

Premiéra Vraždy za oponou je naplánována na 22. září. Vedle Absolonové v detektivním muzikálu září Ivana Chýlková, Ondřej Brzobohatý, Zuzana Norisová nebo Milan Šteindler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám