Hlavní obsah
Článek

Po romantickém srpnovém vyznání lásky během udílení cen MTV Video Music Awards byli Drake (29) s Rihannou (36) jako dvě hrdličky. Jenže jak už bývá u zpěvačky zvykem, vztah jí dlouho nevydržel. Podobně jako v případě její první velké lásky s Chrisem Brownem se Rihanna s Drakem opakovaně rozchází a opět dávají dohromady. Teď jsou podle informací serveru E! Online opět od sebe.

Že něco není v pořádku, přitom naznačila sama zpěvačka o několik dní dřív, když na Instagram napsala: „Žádný z mých ex není ženatý nebo ve šťastném vztahu, takže můžu s klidem říct, že já nejsem ten problém.“

Podle jiných informací může za rozpadem vztahu stát i jiná žena, a to hvězda reality show a Instagramu India Westbrooks, lépe známá pod uměleckým jménem India Love, která byla i součástí rapperova letního turné. „India Love s ním cestuje. Není jisté, do jaké míry měla vliv na rozchod s Rihannou, ale byla na všech jeho vystoupeních v Los Angeles a i na několika dalších show,“ prozradil zdroj.

Zpěvačka si o víkendu odjela léčit zlomené srdce na rodný Barbados, kde jí její nejlepší kamarádka Melissa Forde pomáhala přenést se přes další nezdar v lásce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám