Hlavní obsah
Článek

Když se rozezní její hlas, vlastně ani nevnímáme, jak přesně maličká zpěvačka Tonya Graves vypadá, natož abychom si všimli tak nepatrných věcí jako jejího tetování. A vlastně dost dlouho jsme si ho všimnout ani nemohli.

"Neměla jsem tendenci se tetovat někdy dříve, takže to nejsou žádné vzpomínky na divoké mládí. První tetování jsem si nechala udělat až ve dvaačtyřiceti letech, to byl nápis love na prsteníčku. Teď už jich mám celkem sedm, a to na zápěstí, kterého jste si všimli, tak to je ohm nakreslený v jedné pozici z jógy, kterou občas cvičím," vysvětlila nám Tonya.

Tu jsme potkali na koncertě, kde zároveň představila nový drink, který pojmenovala Tonyak. "Ve Spojených státech, odkud pocházím, je alkohol, ze kterého se míchá, úzce spjatý s černošskou hudbou a street artem. Stejně tak k tomu sedí i bluesový repertoár mého nového alba Back To Blues. Jsem ráda, že volba padla na mě, protože můj “Toňak” se zázvorem je přímo ideální drink," byla spokojená zpěvačka, která si ale pochutná i na českém pivu.

A co ji čeká nového? "Právě startuje moje podzimní turné k desce Back To Blues, které končí těsně před Vánocemi. Tímto bych ráda všechny pozvala, veškeré informace najdete na mém facebookovém profilu. Aktuálně také spolupracuji třeba s Nadací Adra na projektech, které pomáhají dětem v Indonésii. Aktivit není málo, takže se už těším na povánoční odpočinek," doplnila maminka dvou synů, kteří prý po ní muzikální sklony nezdědili. "Nevěřím úplně na umělecké geny. Staršího syna zajímá především fotbal a mladšího jídlo a ninja. Takže zatím to na muzikantství úplně nevidím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám