Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před nástupem do televize po mateřské dovolené jsme moderátorku Ivetu Vítovou (40) potkávali spíše v roli modelky. Už v pondělí ale vyráží z domova od malé dcery poprvé po třech letech na barrandovský kopec. Co ji tam ale čeká, zatím přesně neví.

"Kdy přesně mě uvidíte na obrazovce, je tajemství v podstatě i pro mne, protože to nevím ani já sama. Ale oficiálně nastupuji 15. října, kdy mi končí mateřská, takže na narozeniny Anetky. Ale je to sobota, takže půjdu do práce až v pondělí," řekla nám.

"Vracím se do zpravodajství, ale ještě je všechno takové otevřené. Bude to překvapení, ale nemyslím si, že bych dělala něco jiného. Spíš nevím, jak jsem říkala, kdy se ukážu na obrazovce. Logicky ale vyplývá, že by to měly být Dopolední a Odpolední zprávy, protože z těch jsem odcházela, tak není těžké si to vydedukovat," krčila rameny.

Protože ale její kolegyně Renáta Czadernová zase na mateřskou dovolenou odchází, mohla by se objevit i ve hlavních zprávách. "To jsou jenom takové spekulace, o tom nic nevím a ani si úplně nemyslím, že je to reálné. Ale kdyby taková nabídka přišla, neodmítla bych ji," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám