Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Znečištěné ovzduší ročně podle Světové zdravotnické organizace (WHO) zabije tři miliony lidí. A právě znečištěný vzduch podle WHO patří v současné době mezi největší hrozby pro lidské zdraví. V roce 2012 zemřelo (podle Státního zdravotního ústavu) v České republice kvůli polétavému prachu více než pět tisíc lidí. Česko patří ve znečištění jemným prachem mezi naprosto nejhorší státy v Evropě.

Čistička vzduchu pomůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Venkovní ovzduší jako jednotlivci můžeme ovlivnit pouze z dlouhodobého hlediska. To naše domácí si ale můžeme vylepšit a ozdravit hned teď, a to překvapivě snadno díky čističce vzduchu s ionizátorem Ionic-CARE Triton X6. Čističku vzduchu ocení v první řadě alergici a astmatici, kterým zmírňuje projevy nemocí tím, že ze vzduchu odstraní pylové či zvířecí alergeny a omezuje tak riziko dráždivé rýmy nebo kašle. Jim se potom lépe dýchá i spí. Zdraví lidé zase čističku vzduchu ocení jako účinnou pomoc při posilování imunitního systému, obzvlášť v období se zvýšeným výskytem chřipek a viróz, kdy stále někdo kolem nás kašle a kýchá.

Dýchejte zdravěji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čistička Ionic-CARE zachytí veškeré polétavé nečistoty v interiéru, a to s účinností až 96 %. Tato účinnost byla potvrzena expertízou Státního zdravotního ústavu v Praze a byla provedena letos v únoru. Čistička si poradí s nečistotami, jako je prach, pyly, viry, bakterie, spory plísní, cigaretový kouř, výpary z čisticích prostředků a nábytku a s mnoha dalšími. Všechny tyto škodliviny nám totiž doma létají vzduchem a víří je pohyb obyvatel bytu, úklid, průvan, dětské hry a někde i domácí mazlíčci. A my a naše děti je potom vdechujeme.

Filtry stačí pouze omývat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polétavé nečistoty se zachytí na elektrostatickém filtru, který je uvnitř čističky a je její nejdůležitější součástí. Elektrostatický filtr je unikátní tím, že ho stačí pouze omýt a používá se dál. Pořád jeden a ten samý, jeho životnost je totiž neomezená. Starosti s dokupováním a výměnou za nový filtr tak můžete hodit za hlavu. Další unikátní vlastností čističky Ionic-CARE je absolutně tichý chod. Nemusíte tak přemýšlet o tom, zda čističku zapnout v ložnici nebo ne. A nezaskočí vás ani spotřeba elektrické energie, ta je téměř zanedbatelná (pouhých 12 W), což odpovídá spotřebě úsporné žárovky.

Nejoblíbenější čistička v České republice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen díky těmto vlastnostem se čistička Ionic-CARE stala produktem roku na Heureka.cz a spokojenost s ní pravidelně vyjadřuje 98 % uživatelů. Čistička má 3 výkonové stupně, které si sami nastavíte dle velikosti místnosti. Maximální velikost interiéru, který zvládne vyčistit jeden přístroj, je 75 m2 podlahové plochy při běžné výšce stropu 2,5 m. Čistička slouží zároveň jako ionizátor, který vzduch v interiéru obohacuje o zdraví prospěšné záporné ionty. Ty se běžně vyskytují v přírodě po bouřce, v jeskyních, na vrcholcích hor, v lese, na mořském pobřeží nebo u vodopádu. Záporné ionty jsou významným zdrojem energie lidského těla a podporují imunitní systém i psychickou pohodu.

Další články

Načítám