Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Může být vůbec ještě spokojenější? Frontman kapely Eddie Stoilow Jan Žampa je už necelý rok a půl pyšným tátou syna Christiána. I přes jeho nízký věk ho bere jako parťáka a tráví spolu každou volnou chvíli. Mrkněte na fotky z jeho soukromí, na nichž se chlubí i přítelkyní Lucií Horčičkovou!

„Chovám se k němu jako k nejlepšímu kámošovi a jsem s ním, jak jen se dá. Hudbu má v sobě, zajímá se už o kytaru a bubny. A samozřejmě patří mezi jeho povinnosti každé ráno v šest hodin zamést v našem kadeřnictví,“ vtipkuje frontman kapely Eddie Stolilow, která se jmenuje po balkánském kosmonautovi. Ta nedávno natočila speciální videoklip Coming Home za šestnáct sekund a brzy startuje i velké Jupiter Tour na bratislavské výstavě o vesmíru.

Chybět ale nebude ani v Karlových Varech, Olomouci, Liberci, Ostravě, Plzni, Brně, Českých Budějovicích, Praze a dalších šesti městech.

„Na turné většinou vyrážím sám, bez rodiny. Jen když hrajeme někde, kde je to hezké, například v přírodě nebo v amfiteátru, tak beru rodinu s sebou a zdržíme se,“ dodal pro Super.cz Honza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám