Hlavní obsah
Článek

Všetko Alebo Nič. Tak se jmenuje nový singl Dary Rolins (51), dále je to i název horečně očekávaného filmu a vlastně je to také moto a myšlenka samotného vizuálního ztvárnění písně.

„Jde o titulní písničku k filmu Všechno nebo nic, natočenému podle bestselleru knížky slovenské autorky Evity Urbaníkové. Film přijde do slovenských, českých a polských kin po Novém roce,” napsala na Facebooku Dara.

V klipu, jehož autorem je režisér Adam Pavelka, se Dara předvádí v neotřelých módních kombinacích a odvážně se odhaluje.

V závěru klipu se na scéně objeví blízcí Dary Rolins včetně tanečníka Martina Čížka, kamarádek Roly Brzobohaté a Veroniky Vandasové či dvorní fotografky Petry Ficové. Ve videu si měla zahrát také zpěvaččina manažerka Eva Skallová. Ta svou účast přislíbila a na setkání s blízkými se velmi těšila. V době natáčení se nacházela v nemocnici a premiéry klipu se už bohužel nedočkala. „Ano, ve scéně, kde se objeví moji kámoši, měla být i Evka. Zpráva, že s ní mám počítat, že stopro dorazí, je od ní v mém telefonu ta poslední.”

Pokud zhlédnete klip až do konce, tak vám neunikne, že Dara Rolins své pravé ruce a nejlepší přítelkyni videoklip věnovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám