Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec a dabér Ian Ziering se stal tátou na zralá kolena. Jeho manželka Erin Ludwing mu první dceru Miu Loren porodila v jeho sedmačtyřiceti a jejich druhá holčička Penna Mae přišla na svět o další dva roky později. Možná i to je důvod, proč si Steve Sanders ze seriálu Beverly Hills 90210 nyní otcovství umí naplno užít a čas strávený s rodinou je pro něj ten nejcennější.

Urostlý fešák, který rozhodně na svých dvaapadesát nevypadá, byl naposledy spatřen se svou mladší dcerou v pondělí, jak odcházejí z nákupního centra The Grove v Hollywoodu. Hvězda série Žralokonádo si svůj poklad pyšně nesla v náručí a malá Penna se na potkání chlubila obrázkem, který pravděpodobně sama namalovala.

Ziering tak našel rodinné štěstí až u pohledné zdravotní sestřičky Erin, kterou v květnu 2010 pojal za manželku. Předtím byl ještě necelých pět let ženatý s bývalou Playmate Nikki Ziering (45).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám