Hlavní obsah
Článek

Cítíte se někdy celí rozlámaní a ztuhlí? Musíte ráno své tělo rozhýbat, aby fungovalo? Máte pocit, že jste byli před pár lety hbitější? Pokud jsou vaše odpovědi na uvedené otázky 'ano', je na čase účinně podpořit své klouby a svaly. Ty vám budou vděčné a udrží váš pohybový aparát „v chodu“.

Funkční klouby nikomu nevydrží věčně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zhruba ve věku mezi čtyřiceti až padesáti lety zpravidla dochází ke zpomalení činnosti buněk chrupavčité tkáně, schopnost regenerace a množství tekutiny v chrupavce se snižuje. Proto je důležité se o pohybový aparát začít starat včas. Opotřebení kloubů je přirozený proces, ale jeho průběh a důsledky lze mírnit.

Přirozená podpora pro váš organismus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít pravidelný pohyb a stravovat se pestře jsou kritéria, která je těžké v dnešní zrychlené době udržet. Znáte to, rádi byste udělali něco pro své zdraví a kondici, ale odložíte to, protože nemáte čas, energii nebo zrovna pociťujete nějakou zdravotní indispozici. Pomoci vám mohou doplňky stravy, které obvykle obsahují v koncentrované formě směs různých látek důležitých pro naše tělo. Mezi ty vysoce kvalitní patří VitaePro, které obsahuje látky extrahované z přírodních zdrojů, bylo vyvinuto bez genetické modifikace a neobsahuje žádné emulgátory (éčka).

Jen pohyb nestačí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

“Mám vlastní kadeřnický salón a občas se celý den nezastavím. Již dříve jsem zařadila do svého jídelníčku i doplňky stravy. Ráda jím zdravě, nechci do sebe dávat žádnou chemii, a proto mi vyhovuje, že látky ve VitaePro jsou extrahovány z přírodních zdrojů. VitaePro beru již několik let a jsem spokojená,“ uvádí Jana Masničková. "Jsem profesionální řidič a sedím spoustu hodin denně za volantem. To se, myslím, podepíše na každém těle. Po tom, co jsem změnil jídelníček, začal cvičit a brát VitaePro, jsem úplně jiný člověk. VitaePro bych doporučil svému tátovi, který je také řidič z povolání a v jeho věku je potřeba se o klouby a svaly starat." Dodává spokojený zákazník VitaePro Václav Andrle.

Prokazatelné účinky na mnoho funkcí lidského těla. Sleva 50%, doprava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyvážené složení doplňku stravy VitaePro podporuje funkčnost celého pohybového aparátu, ale i činnost srdce a imunitní systém. VitaePro® obsahuje rostlinný extrakt z pryskyřice stromu Boswellia serrata, která pomáhá zachovat přirozenou funkčnost a pohodlí kloubů. Je používána již po tisíce let ke zmírnění kloubních indispozic. Tato tradice vychází z indické Ajurvédy (tradiční lidové léčitelství bylinami). VitaePro® má také větší obsah vitamínu D, který odpovídá nejmodernějším výživovým doporučením. Dále obsahuje vitamíny C, E, Selen, Omega-3 a astaxanthin, zeaxanthin a lutein. Doplněk stravy VitaePro® má jedinečné složení s prokazatelnými účinky obsažených vitamínů a minerálů.

Další články

Načítám