Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve tříletý synek bývalého ruského krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka Alexander sice po vzoru otce již začal s bruslením, ale zatím to vypadá, že ho to táhne spíš k profesi jeho maminky, kterou je moderátorka Yana Rudkovskaya. Ta bývala rovněž modelkou. Malý Saša se prý v modelingu vidí a v nejnovějším videu, které sdílel na sociálních sítích jeho táta, dokonce prohlásil, že už se nebude fotit nebo nechávat natáčet zadarmo. V chlapci se tak probouzí pořádný obchodní duch...

Jednačtyřicetiletá manželka trojnásobného mistra světa a olympijského vítěze k tomuto oboru syna sama vede. Jeho fotografie poslala do modelingové agentury a Saša se už objevil například na obálce magazínu L‘Officiel Kids a na svém portfoliu má několik sérií snímků z různých focení.

Většině lidí se fotografie Alexandera sdílené jeho matkou na internetu líbí, ale najdou se i odpůrci, kteří tvrdí, že Radkovskaja tím syna připravuje o dětství. Ta je ale přesvědčená o opaku a stojí si za názorem, že v synovi podporuje smysl pro disciplínu a zodpovědnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám