Hlavní obsah
Článek

Když dojde na to být po čtyřicítce proklatě sexy, určitě platí, že méně je více a hollywoodská herečka Jennifer Connelly (45) si je toho vědoma. I když s takovou postavou není problém oslnit v čemkoli, v malých černých, které zvolila v úterý večer do show Jimmyho Kimmela, prostě neměla chybu.

Držitelka Oscara, Zlatého glóbu i ceny BAFTA za výkon ve vedlejší roli ve snímku Rona Howarda Čistá duše (2001), byla hlavním hostem televizní show. Jejím úkolem bylo propagovat nejnovější počin Americká idyla, kde vedle Ewana McGregora, jenž drama rovněž režíroval, získala hlavní roli. V našich kinech se snímek, v němž hrají například i Dakota Fanning či Rupert Evans, objeví příští měsíc.

Zmiňovaný film Čistá duše, za nějž si Connelly odnesla svou první a zatím poslední Cenu Akademie, byl pro ni zásadní i v osobním životě. Během jeho natáčení se seznámila s Paulem Bettanym, jenž je od ledna 2003 jejím manželem. Společně vychovávají kromě společných dvou dětí ještě hereččina syna z předešlého vztahu s fotografem Davidem Duganem.

Reklama

Další články

Načítám