Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V současném, studeném počasí mnohé z nás často trápí rýma, bolest v krku nebo kašel. Jak sobě i své rodině pomoci přirozeným způsobem bojovat s nachlazením? Jednou z možností jak si chránit své zdraví, je využít přírodní síly bylinek, které se v boji s nachlazením a při prevenci používají odnepaměti. Produkty s širokým spektrem bylin nabízí tradiční, český výrobce léčiv, doplňků stravy a kosmetiky Biomedica spol. s r.o. Na základě vlastních receptur vyrábí unikátní přírodní produkty již 25 let, které obsahují zejména bylinné extrakty, esenciální oleje, celou řadu vitamínů a minerálních látek.

Jak omezit rýmu, kašel nebo škrábání v krku?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pomoc můžete najít ve spojení českého medu, bylinných extraktů, esenciálních olejů, mentholu a vitamínu C. Toto vše najdete v cucavých pastilkách BITUSILKÁCH, které obsahují extrakty z tradičních bylinek, jako je prvosenka jarní, jitrocel kopinatý, černý bez, tymián obecný a lékořice lysá. Osvěžení dýchacích cest podporuje přírodní menthol. Nemocem je lépe předcházet, proto Bitusilky obsahují také vitamín C, který přispívá k udržení normální funkce imunitního systému.

Med – staletími ověřený pomocník

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výborným pomocníkem v chladném období je také med. Med sám o sobě obsahuje mnoho tělu prospěšných látek. Medosil obsahuje výlučně český med zpracováný šetrnou metodou pastováním za studena. Při této metodě jsou v medu zachovány veškeré hodnotné látky. Medosil je navíc obohacen o směs kvalitních esenciálních olejů z eukalyptu, anýzu a o přírodní menthol. Díky tomuto složení může pomoci nejenom při nachlazení, ale napomáhá i při přílišném namáhání hlasivek, Je vhodný pro učitele, zpěváky a kuřákům může díky mentholu příjemně osvěžit dech.

Jak si zpříjemnit vleklou a vyčerpávající dobu v průběhu nachlazení?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro zpříjemnění chvilek během nachlazení můžete vyzkoušet uvolňující masáž s pomocí jemného Průduškového balzámu, který může pomoci ulehčit dýchání, celkově osvěžit a poskytnout relaxaci v podobě aromaterapie. Zejména díky obsahu 100%tně přírodních esenciálních olejů té nejvyšší kvality: eukalyptu, borovice, máty, tymiánu, citrónu a levandule. Stejně jako Bitusilky a Medosil, Průduškový balzám obsahuje také přírodní menthol.

Pomoc při nachlazení pro celou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Produkty společnosti Biomedica spol.s r.o. jsou díky svému složení vhodnými pomocníky v období častého nachlazení. Pro svou kvalitu i účinky jsou již 25 let vyhledávaními a oblíbenými přípravky. Produkty je možné zakoupit i v lékárnách.

Další články

Načítám