Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Držitel dvou cen Thálie, muzikálová hvězda Jan Kříž, má tržnou ránu v obličeji. Do nosu se mu zakousla jeho obří japonská doga. Nešlo o napadení, ale nešťastnou náhodu. Kříž musel pracovní program na několik dní zrušit.

"Hrál jsem si se svým psem Sayou a přimotal jsem se blbě do rány. Byl jsem pomalej a nešikovnej, Saya plácla nohou a bylo to. Byla to moje chyba. Šel jsem prostě hlavou na špatnou stranu a došlo bohužel k tržný ráně, která se musela šít," řekl Super.cz s tím, že jeho pes není rozhodně žádný rváč.

"Byl jsem s tím dlouho zalezlej, bál jsem se, aby někde nevyšlo něco, kvůli čemu by se musely celý Vršovice bát," dodal už se smíchem Honza, kterému včera v nemocnici vytahovali stehy a je v naprostém pořádku. Už zase začal zkoušet v Divadle Hybernia muzikál Mefisto a v pátek ho čeká představení Horečky sobotní noci v Divadle Kalich.

"Je to ale gaučák, co s námi spí i v posteli. Byl jsem hrozně proti tomu, když jsme domů přivezli štěně, říkal jsem, že do postele nesmí. Manželka mě ukecala, že jen jednu noc, když je v novém prostředí. A už tam zůstala. Máme velkou postel, ale je jí tam hodně. Váží vlastně stejně jako manželka," dodal se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám