Hlavní obsah
Článek

Loňský vítěz soutěže mužského šarmu, Jakub Kraus, má za sebou náročný rok plný pracovních povinností, které souvisí nejen se získaným titulem Muže roku. Podařilo se mu udržet a rozšířit vlastní firmu na krabičkovou dietu, stal se tváří několika známých značek. K tomu zůstal věrný povolání fitness trenéra. S tak úžasnou věcí, jako je sport, se ale pojí i negativa a to je například pocení. I s tím hodlá Kraus bojovat, a proto podstoupil na známé klinice aplikaci botoxu do podpaží, aby předešel nepříjemnému pocení.

„Mám za sebou rok plný cestování, sportu a věnuji se stále také práci trenéra ve fitku. Proto je pro mě komfortnější neřešit deodoranty, které často zanechávají skvrny na oblečení a často nejsou ani tolik účinné, jak bych při extrémní fyzické zátěži potřeboval,“ svěřil se Jakub.

Celá aplikace vedoucí k odstranění pocení trvala asi půl hodiny, nejprve byl na místa aplikace botulotoxinu nanesen znecitlivující krém, a poté proběhl samotný vpich tenkou jehličkou. „Aplikace roztoku botulotoxinu do míst se zvýšeným nebo nepříjemným pocením je aktuálně nejefektivnější řešení odstranění nežádoucího pocení. Je také mnohem lepší než používání deodorantů, které často obsahují rizikové látky a mohou vyvolávat i rakovinu. Účinek nastupuje pozvolna během 2 až 10 dnů, kdy se potní žlázy omezují a až takřka zastavují svou činnost,“ vysvětloval pan doktor Milan Junášek, který zákrok prováděl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám