Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned dvě nové tváře přivítá Ordinace v růžové zahradě 2, do Kamenice se přistěhuje lékař Adam Svoboda a jeho přítelkyně, ajťačka Nicky. Seriálový pár ztvární pětadvacetiletý Libor Stach a osmadvacetiletá Tereza Rumlová, manželka Matouše Rumla, kterého diváci znají jako Lexu ze sitkomu Comeback nebo jako učitele Davida z Ulice.

S Matoušem mají pohodový vztah, vychovávají spolu dvě děti, sedmiletého Nathanaela a čtyřletou Miu, a potkávají se i v práci. „Nehrajeme spolu sice v seriálu, ale v divadle ano a je to super. Jsme sehraní,“ říká herečka.

V Ordinaci ji diváci budou vídat ode dneška, tedy od úterý. Nad svou rolí ajťačky se Rumlová usmívá: „Já s počítačemi vůbec neumím. Poradím si se základy, ale jakmile se na obrazovce objeví něco nestandardního, jsem v háji,” říká.

V seriálu ji čekají i intimní chvilky s kolegou Stachem, pohoda ve vztahu s manželem tím ale prý neutrpí. „On na rozdíl ode mě není žárlivý. A jsme zvyklí, to je právě ta výhoda hereckého manželství,“ míní Rumlová.

Reklama

Další články

Načítám