Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eliška Ochmanová alternuje spolu s Míšou Noskovou (41) v muzikálu Ples upírů roli Magdy, to je vlastně nejvíc sexy role v celém díle. A trénuje už teď. Na představení díla v Goja Music Hall dorazila s pořádným dekoltem a v kůži, takže vypadala trochu jako domina.

"Už je potřeba se do té role trošku stylizovat. Tak jsem vytáhla svoje ženské zbraně," smála se Eliška. "Na tu roli se moc těším, protože se na tom člověk trochu vybije na tom jevišti," dodala.

Možná ještě před rokem, kdy měla nějaká ta kila navíc a byla oplácanější, by roli svůdnice nedostala. "No, já myslím, že i v tom oplácaném stavu bylo co nabídnout. Možná právě v oblasti dekoltu toho bylo o dost víc než teď. Po zhubnutí toho tam už tolik není," oponovala nám Ochmanová, která shodila šest kilo.

V roli se bude alternovat s Noskovou, která je její blízká kamarádka a má z toho radost. "Obě se na to strašně těšíme, splnil se tím náš sen. Budeme si předávat věci ze zkoušek, budeme spolu zkoušet a chodit na korepetice a bude to super," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám