Hlavní obsah
Článek

Před třicítkou se Raině Trindade z Brazílie podařilo zhubnout ze 130 na 66 kilogramů a postavu navíc dokázala krásně zpevnit. Ačkoli na pohled vypadá plná sebevědomí a především bříško by s ní měnila většina žen, v jejím nitru je tomu prý úplně jinak. Pořád o sobě přemýšlí jako o tlusté...

„Vypadám zdravě, štíhle a fit, ale v mé mysli jsem stále tlustá a lačná po tom nezdravém jídle, které mě zabíjí,“ říká Raina, která byla kvůli své váze šikanovaná už ve škole. Po jejím absolvování šla váha ještě nahoru a lékaři už ji varovali, že se ve svém mladém věku pomalu, ale jistě zabíjí. Hrozilo jí velké riziko infarktu. Po několika neúspěšných pokusech o hubnutí před dvěma lety podstoupila bariatrickou operaci a výsledek na sebe v kombinaci s jejím snažením nenechal dlouho čekat.

„Je to pro mě boj. Jsem ve válce se svým tělem, a přestože mám za sebou operaci žaludku, nemám operaci mysli, takže mám pořád dojem, že jsem tlustá, a každý den myslím na to nezdravé jídlo, co jsem tak milovala. Stále věřím, že jsem tlustá, a nejradši bych snědla všechno, na co se podívám. Je to každodenní souboj s mou myslí,“ tvrdí žena z Rio de Janeira, které k sebevědomí nepomohla ani nová prsa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám