Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Světoznámé značky, jako je Tommy Hilfiger, Pepe Jeans a Guess vám nejspíš představovat nemusíme. Nadčasovost, originalita, smysl pro detail a hlavně kvalita jdou s nimi ruku v ruce. Jak to vypadá, když se všechny tyto prvky spojí i se super cenou? Na eshopu tobitex-outlet.cz objednáte zboží těchto světoznámých značek až s 70% slevou! Garanci kvality zaručí 17 kamenných prodejen po celé ČR.

Padnou jako na míru šité!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bundička je v tomto ročním období takřka nutnost. Zahřeje, udělá velkou parádu a správný střih vytvaruje siluetu. Nejen tenké prošívané, ale i nadčasové kožené, džínové a semišové nakupte s minimálně 30% slevou z pohodlí vašeho domova.

Svetr aneb první pomoc pro zahřátí v chladných dnech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní a skvěle padnoucí pánský svetr je jedním z nejlichotivějších oděvů, které může atraktivní muž nosit. Propracované do posledního detailu, kdy knoflíčky či zipy nesou nápis Tommy Hilfiger. Využijte bezkonkurenční nabídku a objednávejte s 40% slevou!

Šik kousek, ve kterém chodíme do práce i na párty – džíny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá sezona má své favority, ale nejdůležitější je to, abyste se v nich cítili dobře. Pohodlné, padnoucí a přitom za super cenu! To jsou džíny značek Pepe Jeans, Tommy Hilfiger a Guess, které zakoupíte se slevou právě na eshopu tobitex-outlet.cz.

Cardigan na podzim zkrátka musíte mít!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedním ze svetrů, které by ve vašem šatníku neměly chybět, je právě cardigan. Zahřeje, vypadá stylově, je-li třeba, zakryje kritické partie a z pohodlí domova si ho můžete objednat v různých barvách, délkách a materiálech. Zkrátka se v něm budete cítit jako v bavlnce!

Kabelky, do kterých se zamilujete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bude těžké se rozhodnout pro jednu. Oživte svou garderobu svetrů a kabátů o elegantní kousek značky Guess či Tommy Hilfiger, který se hodí při jakékoliv příležitosti. Ještě větší radost z ní budete mít, když ji koupíte s minimálně 30% slevou a vědomím, že se jedná o originál.

Další články

Načítám