Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sexbomba Alice Bendová (50) se objevila na veřejnosti poprvé od doby, kdy se začalo spekulovat o její či manželově nevěře. Na sobě měla upnuté vyzývavé tílko, které jasně zdůrazňovalo její plná ňadra, ale také o dost menší počet kilogramů tělesné váhy. "Zhubla jsem kvůli dětem a nedostatku spánku," reagovala. A i když o manželské krizi odmítla hovořit, přesto řekla více, než chtěla. "S manželem nic přes právníky neřešíme," naznačila, že žádný rozvod se nakonec konat nebude.

"Nevyjadřuju se k tomu, protože mi to není příjemné. Dala jsem jen přes právníka prohlášení, aby se v médiích nespekulovalo o tom, že to byl marketingový tah," řekla Super.cz Bendová. Na přímou otázku, zda s manželem je nebo není ve vztahu, ale odmítla odpovědět. "Nezlobte se, nebudu k tomu vůbec nic říkat," trvala na svém na akci, při které s Evou Decastelo a Míšou Dolinovou společně se zástupci jedné firmy darovali gynekologicko-porodnické klinice dvě polohovatelné postele v hodnotě 120 tisíc korun.

Na předání Alice přivedla patnáctiměsíční dcerku Aličku, která se celou dobu jen vztekala a našemu redaktorovi chtěla vzít a sníst mikrofon. "Je živější. Taková jsem já prý nebyla. Nebyli jsme na to připraveni. Vašíček byl klidnější," diví se nádherná herečka, které ani těžké životní období nic neubralo z půvabu.

"Už jsem párkrát v nemocnici byla. Vím, jak bylo těžké ležet na nepolohovatelném lůžku," řekla nám Alice s tím, že nejhorší zážitky má z obou porodů. "Byly asi nejbolestivější a psychicky nejnáročnější zážitky. Zároveň ale i nejkrásnější," dodala stále úchvatná kráska Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám