Hlavní obsah
Článek

Málokterá hvězda hudebního šoubyznysu je při oblékání tak úsporná jako Rita Ora (33). Ňadra zpívající provokatérky už dávno nejsou žádným tajemstvím.

Zpěvačka, která se při oblékání řídí pravidlem „čím méně, tím lépe“, se opět vyznamenala. Rita měla nejspíš pořádně naspěch a do baru v Los Angeles pravděpodobně vyběhla rovnou z postele. Na sobě totiž měla lehounkou noční košilku, přes niž sice přehodila kabát, ale i tak toho bylo vidět víc než dost. V oblasti ňader ji totiž halila jen černá krajka.

V této provokaci Rita překvapivě nešla na rychlé rande, ale na schůzku se svou novou kamarádkou Sofií Richie, která se proslavila krátkým románkem s Justinem Bieberem (30). Zpěvačka se zálibou v odhalování je pro dceru Lionela Rochieho velkým vzorem. Také Sofia si oblíbila průsvitné materiály.

Rita jí může kromě oblékání udělit i cenné rady o lovení slavných mužů. Za sebou má poměr s Calvinem Harrisem, Robem Kardashianem i Brunem Marsem a podezřele blízko měla i k Justinu Bieberovi, takže si holky určitě měly o čem popovídat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám