Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Debbie Rowe a jejích dvou dětí, které počala s Michaelem Jacksonem, byl vždy komplikovaný. Když ještě král popu žil, byl jejich kontakt prakticky nulový, a přestože k sobě po jeho smrti našly cestu především s osmnáctiletou Paris, ani v současnosti se nevídají zrovna často. Jedno takové setkání ale proběhlo o uplynulém víkendu ve Woodland Hills v Kalifornii. Paris dokonce přivedla mamince ukázat svého přítele...

Rowe v posledních měsících prochází složitým obdobím, podstupuje léčbu rakoviny prsu. Kvůli chemoterapii, již absolvuje od září, už přišla o vlasy, ale během schůzky s dcerou hýřila optimismem a dobrou náladou.

Nic na tom nezměnilo ani seznámení s o osm let starším partnerem Paris Michaelem Snoddym. Ten není zrovna prototypem chlapce, kterého si rodiče přejí vidět po boku své dcery, ale Debbie očividně respektuje rozhodnutí Paris, která se nedávno vrátila s Michaelem z jejich první společné exotické dovolené v Mexiku.

Trojice posléze zašla na pozdní oběd do restaurace Crazy Tokyo Sushi. Člen kapely Street Drum Corps nakonec nahnal body i gentlemanským chováním, kdy mamince své milé otevřel a přidržel dveře...

Reklama

Další články

Načítám