Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na čtyřikrát a celkem čtyři hodiny se natáčela scéna seriálu Mordparta, kdy herečku v rychlosti srazí auto a ona přes náraz na přední sklo letí na zem... Ve video ukázce se přesvědčte o tom, že kaskadérský zástup pro Janu Pidrmanovou, která ztvárnila oběť psychicky labilní řidičky, byl nezbytný.

„Byla jsem ráda, že scénu nemusím točit sama, protože bych tu scénu asi nepřežila. Dost mě překvapilo, když jsem viděla, co všechno musí kaskadéři vydržet. Ta postava, která mě srazí, ale jejíž jméno nebudu prozrazovat, je trochu nervově labilní a má vliv na můj vztah s Pavlem. Byla to asi jediná akční scéna, kterou jsem v rámci Mordparty měla. Bylo to zajímavé, i když náročné, ale my jsme přesto dokázali natáčení odlehčit a byly momenty, kdy jsme se i hodně nasmáli,“ řekla k natáčení herečka.

Divadelní publikum zná Janu Pidrmanovou především z Národního divadla, kde její jméno figuruje v mnoha inscenacích. Nikoli ale tuto sezonu, herečka totiž čeká dítě. „Miminko by se mělo narodit v prosinci,“ řekl Super.cz zdroj ze Zlaté kapličky s tím, že má jít o holčičku.

Informace o těhotenství Pidrmanové je uveřejněna i na stránkách Národního divadla, u hereččina profilu. „V této sezoně ji na jevištích Národního divadla bohužel neuvidíte, neboť se v současnosti připravuje na svou novou životní roli - roli maminky. Opět se na ni můžete těšit, až se vrátí z mateřské dovolené,“ lze se dočíst.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám