Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzim nás přivítal chmurným počasím. To ale neznamená, že zábava je u konce. Právě naopak! Počasí nás jen zahání užívat si společenského života hezky uvnitř v teple. Plesová sezóna, včetně tanečních soutěží, se už pomalu rozjíždí a byla by škoda zůstat pozadu. A proč se rovnou nestát královnou každé společenské události?

Roztančený podzim: Staňte se hvězdou každé události

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plesová sezóna je přehlídkou krásných šatů, sladěných párů, okouzlujících tanečních kroků,… a krásných těl. A krásné tělo nemusí mít nutně míry modelky. Jen ho stačí chytře obléknout! Šaty už máte vybrané? Paráda! Teď už jen zbývá obléknout pod ně to správné spodní prádlo. To totiž může celkový dojem absolutně pokazit, nebo naopak o úroveň zvýšit.

Nenahraditelný pocit sexappealu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak se cítíme, tak vypadáme – to je už dávno známá věc. A když oblékáme plesové šaty, chceme se cítit neodolatelně. Proto je třeba pod ně obléknout prádlo, které náš pocit podpoří. Černá krajková Push-Upka Selma se postará nejen o zvýšení vašeho sebevědomí, ale také o naplnění vašeho dekoltu. Sexy žlábek a zářivý úsměv jsou těmi nejlepšími plesovými doplňky, tak je hlavně nezapomeňte doma. K podprsence oblékněte sladěné kalhotky a budete připravena i na afterparty v ložnici.

Svádějte holou kůží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šaty s odhalenými rameny patří mezi ty nejsvůdnější. Pokud i vy máte takovou zbraň ve svém šatníku a nemůžete si dovolit vyrazit bez spodního prádla, investujte do kvalitní bardotky. Tedy do bardotky s odepínacími ramínky. Podprsenka střihu bardot totiž krásně podepře ňadra a zdůrazní jejich horní linii jako žádná jiná. Bardotka Esta je vybavena odepínacími ramínky, silikonovým páskem a bočními kosticemi, takže je pod šaty bez ramínek přímo stvořená. Vybrat si můžete hned ze tří barev!

Když prádlo nepřipadá v úvahu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se okouzlit na plese v šatech, pod které se žádná podprsenka nehodí? Tak ji neoblékejte - i bez podprsenky totiž mohou vaše ňadra vypadat dokonale. Vyzkoušejte neviditelnou podprsenku Bye Bra, která sestává z hedvábných nálepek na bradavky a průhledné pásky, která pozvedne vaše ňadra jako Push-Upka. Ukažte odhalená záda i ramena, pochlubte se dekoltem až hlubokým. S Bye Bra si můžete dovolit cokoliv a žádné faux-pas vám nehrozí.

Vyhladit, zpevnit a zeštíhlit: Vaše silueta ještě nikdy nevypadala lépe!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stahovací prádlo umí s postavou udělat divy. Vyhladí faldíky, ubere pár centimetrů, zpevní rizikové partie… Pokud máte v šatníku upnuté společenské šaty, které jsou tak sexy, ale necítíte se v nich sebejistě, letos je určitě provětrejte. Stačí pod ně obléknout stahovací prádlo. Postavu zeštíhlí až o dvě velikosti, poskytnou vysokou úroveň stažení, ale ne na úkor vašeho pohodlí. Stačí si jen vybrat, jakou partii chcete opticky zredukovat.

Další články

Načítám