Hlavní obsah
Článek

Smrt představitele pekaře Richarda Zajíčka kromě příbuzných ranila i jeho seriálové kolegy. Tomáš Valík měl s Šárkou Ullrichovou téměř sourozenecký vztah.

Oba herci se potkávali na natáčení Ulice a trávili spolu i volný čas. Šárka patřila mezi hrstku těch, kteří byli obeznámeni s jeho zdravotním stavem. Seriálového kolegu navštěvovala i v nemocnici, kde strávil své poslední dny.

„Je to strašný. Byla jsem s ním poslední týden, co umíral. To už jsem věděla, že zemře. To, co teď cítím, nejde vůbec vyjádřit slovy. Je mi hrozně. Byl něco jako můj brácha, moje spřízněná duše. Věděla jsem, že umře, ale nebyla jsem na to vůbec připravená, na to se nedá připravit,“ svěřila Šárka Ullrichová Blesku.

Smutnou zprávu těžce nese i Patricie Solaříková, která nevěděla, že je Tomášův zdravotní stav velmi vážný. „Je to hrozná zpráva. Netušila jsem, že byl nemocný, takže jsem byla dost v šoku, když jsem se to dozvěděla. Na place jsme se sice moc nepotkávali, ale znali jsme se. Je mi to hrozně líto,“ řekla další seriálová kolegyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám