Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v prvním kole se cvičitelka a bývalá mistryně světa v aerobiku Olga Šípková, která tančí s Markem Dědíkem (41), stala jasnou favoritkou soutěže. A to přitom tvrdila, že si chce StarDance hlavně užít a nejde jí o to, jak uspěje. Od poroty se dočkala ovací a nejlepšího bodového ohodnocení.

"Chválu je vždycky hrozně hezké slyšet. Upřímně řečeno, prostě jsme natrénovali a ve mně se zase probudilo to, jak jsem před více než dvaceti lety závodila. Přesně jako na tom parketu na mistrovství světa. A fakt jsem si to užívala, jenom jsem musela být koncentrovaná, protože jsme s Markem dělali nějaké těžké věci, abych z toho neupadla. Musela jsem si to zvládnout v sobě zpracovat. Mám hroznou radost ani ne tak z toho, jak krásné bodové ohodnocení jsme hned první večer dostali, ale že z toho mám výborný pocit. A to jsem hrozně chtěla," řekla nám Šípková.

"Doufám, že to nebude první vyhrání, z kapsy vyhání. Musíme to dál potvrzovat a hrozně se těším na příští týden, kdy budeme mít krásné tango, a to je tak emoční tanec, že si ho opravdu užívám," dodala Olga, která s Markem Dědíkem trénuje každý den dvě až tři hodiny a svoje pracovní aktivity kvůli tomu hodně omezila.

"Slíbila jsem doma, když jsem zhruba před tři čtvrtě rokem přijala nabídku, že si hodně zruším práci, abych si to opravdu užila a neměla toho moc. Nějakou práci stíhám, ale snažím si to opravdu užít a natrénovat, abych ten tanec uměla. A celá rodina mi fandí," dodala Olga, které přišli fandit manžel i syn a dcera.

Kondici měla už před začátkem tanečních tréninků na rozdíl od mnoha kolegů ze soutěže velmi dobrou. Při její profesi se není čemu divit. "Protože pořád cvičím před lidmi, tak kondičku mám. Je to moje práce a mám ji strašně ráda. Ale tanec je opravdu jiný pohyb, to znamená, že mě tělo začalo bolet jinými směry, než jsem zvyklá. Ale tím, že cvičím, že dělám zdravé cvičení pro lidi, tak jsem si to tělo vždycky srovnala. Ale jsem ráda, že si můžu jít po tancování ještě zacvičit. Vím, že to zní hrozně, když jdu po třech hodinách tanečního tréninku ještě do tělocvičny, ale já si tam to tělo skutečně srovnám a uvolním. Vyčistím si i hlavu, protože po denních tříhodinových trénincích už vám z toho taky trochu hrabe," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám