Hlavní obsah
Článek

S provedením tance v prvním kole StarDance byla herečka Miluše Bittnerová (46) i její taneční partner Michal Necpál spokojení. "Můj taneční partner byl fantastický a já se taky snažila to nezkazit," řekla nám těsně po skončení večera Miluška.

"Tréma udělala hodně, ale byl to šílený adrenalin a ve výsledku docela fajn. I když jsem teď docela vyždímaná," dodala herečka. Spokojená byla i s kostýmem, i když jsme se pozastavili nad tím, že aplikace zvýraznily její vnady, které vypadaly, jako kdyby ještě o číslo povyrostly.

"Normálně mám šestky. Ale my je schováváme, to je příkaz. A tohle má prý odvést pozornost," řekla o příliš nezdařeném úmyslu kostýmní výtvarnice. "Ale ty šaty se mi líbí, je to hezká barva," chválila model Miluška.

"Jo a měli jsme heslo, že musím být jemná, protože jsem taková spíš herdek, tak mě na to Michal upozorňoval," doplnila ještě. "Ale to nejde zobecnit. Každý tanec má určitý charakter a my se ho snažíme splnit. Waltz měl být elegantní a jemný," upřesnil Michal. Zato příští týden se prý Miluška při sambě pořádně vyřádí. "Je fakt drsná," slibovala a předvedla nám na kameru, jak je po sambě zadýchaná, což rozhodně stojí za zhlédnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám