Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka úřadující České Miss Earth Kristýny Kubíčkové má velký strach o svoji dceru. Ta krátce před odletem na světovou soutěž zkolabovala. Kamila Kubíčková z toho viní i bývalé vedení soutěže.

"Bohužel poslední dny byly pro Kristýnku natolik stresující a vyčerpávající, že díky nepříjemnostem spojeným kolem příprav na světovou soutěž a bývalého vedení Miss Kristýnky organizmus řekl stop. A bohužel si tím vším přivolala akutní tetanii," napsala na sociální síť maminka Kristýny.

Do posledních minut nebylo jasné, zda Kristýna na světovou soutěž vůbec odletí. "Jako rodiče ji neskonale obdivujeme a zároveň máme veliký strach, že i po dvou záchvatech vycestovala. Nové vedení České Miss a spousta hodných a úžasných lidiček kolem a všichni byli tak vlídní, ohleduplní a se vším maximálně nápomocní, že vše potřebné se k odletu nakonec zařídilo," dodala Kamila Kubíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám