Hlavní obsah
Článek

A je to tady! Všichni skalní fanouškové Marie Pojkarové (68) se konečně dočkali. Po dekadentním internetovém hitu Pejskové se koušou, se na svou hvězdnou pouť napříč internetem vydal nový videoklip k její zbrusu nové, opět výhradně autorské písni Velký flám. Ta odkazuje ke slavné éře italských televizních seriálů a nepřímo tak míří ke zjevně potlačované televizní úchylce samozvané pěvkyně.

Marie definitivně potvrdila své výsadní a neotřesitelné postavení na naší scéně. Nevzdala svůj boj a neustrnula na místě. Pokud jste čekali, že tato žena již nic horšího nemůže vyprodukovat, spletli jste se. Na světě je další nefalšovaný klenot. Při citlivém sledování scén, ve kterých v detailu hrozí s natáčkami na hlavě, gumovými rukavicemi na rukou a mopem v nich do kamery, běhá mráz po zádech i těm nejotrlejším z nás.

Do role svého partnera, italského flamendra Roberta Josého, neobsadila nikoho menšího, než osvědčenou hereckou ikonu žánru nápadně příbuznému tomuto klipu - Roberta Rosenberga. Ten v roli zhrzeného nápadníka, vyzbrojen ohromným knírem nejenže odhalí své mužné potetované tělo, ale předvede brilantní hereckou akci hodnou prvního českého filmového herce Josefa Švába Malostranského. Při etudě, kdy José dojemně roní slzy, můžeme Roberta jen tiše litovat a v tichosti s úctou vzpomenout na jeho jiné mnohačetné filmové výrony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám