Hlavní obsah
Článek

Když před lety dostala první nabídku účastnit se StarDance, cvičitelka Olga Šípková odmítla kvůli špatné psychice. To je trochu eufemismus. Šípková na tom totiž byla tak, že musela brát roky i antidepresiva.

Po šesti letech na prášcích už ale dva poslední roky funguje bez nich. A StarDance prý bere jako výzvu. "Jako zkoušku sama sebe, jestli v tom dokážu obstát. Musím si najít cestu, vybalancovat to, abych z toho vyšla spokojená. Sice samozřejmě chci dojít co nejdál, protože jsem soutěživý typ, ale pořád musí být na prvním místě, že si to chci užít," svěřila Blesku Šípková, které bude fandit manžel, šestadvacetiletý syn Michal a dvanáctiletá dcera Adélka.

Ti všichni Olgu podpořili i v době její nemoci. "Když jsem na sobě pozorovala, že jsem na ně i bezdůvodně zlá, protože mi tekly nervy z čehokoliv, a Adélka za mnou chodila, ať nepláču, tak jsem si řekla dost," vzpomínala na dobu depresí. "I můj muž nevěděl, jak se ke mně má chovat, co potřebuju. Jistě v něm musel zůstat i nějaký strach a obavy do budoucna. Bojí se, abych se nevyčerpala, snaží se, abych odpočívala, kontroluje mne," svěřila Šípková, která si nemůže vynachválit, že před lety začala brát antidepresiva. "Jsem moc ráda, že jsem ty léky brala, protože mi pomohly se uklidnit," dodala Olga, která dnes odstartuje StarDance po boku Marka Dědíka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám