Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od prvního televizního přenosu poslední řady StarDance nás dělí už jen hodiny. Deset tanečních párů konečně ukáže to, co trénovali posledního čtvrt roku. O následujících sobotách budou slavné osobnosti s profesionálními tanečníky předvádět výsledky své „práce“.

„Jsem děsné nervózní, ale současně se i strašně těším na ostrý start. Tréninky byly sice dřina, ale pro mě osobně příjemná. Nebylo nic, co by mě obtěžovalo. Něco jsme nacvičili a uvidíme, jak nám to půjde před diváky,“ nechala se slyšet na oficiálním představení ateliéru StarDance na Barrandově herečka Jana Plodková (42).

Úplně jinou zkušenost má fotbalista Ladislav Vízek. „Musím konstatovat, že tanec je mnohem těžší než fotbal. Tady jsem musel makat od začátku a bolí mě věci, které jsem vůbec nevěděl, že mám. Ten trénink je děsně agresivní. Třeba partnerku zdvihám, nosím na zádech a to při mém věku není vůbec žádná sranda. Domů chodím tak zmlácenej a utahanej, že jsem rád, když padnu do postele. Teď už se ale těším, až to vypukne naostro,“ svěřila se fotbalová legenda, která dlouho účast v soutěži odmítala.

Reklama

Další články

Načítám