Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo viděl muzikál Fantom opery, určitě si vzpomene na představitele italského operního pěvce Ubalda Piangiho, který nedokáže zazpívat slova obsahující písmeno Ř. Tak jeho představitel Pavel Rudolf Plasche už nemusel být mezi námi.

"Před pěti dny jsem byl brutálně napaden a téměř smrtelně zraněn jistým útočníkem, který se tímto svým činem pravděpodobně dopustil i pokusu o dvojnásobnou vraždu, jelikož zároveň napadl i další osobu. Naštěstí jsem to i s rozseklou hlavou, pohmožděnou krční páteří a pohmožděninami po celém těle přežil. Bohužel jsem však utrpěl vážné poranění hlavy a částečně ztratil i paměť, která se může vrátit, ale i nemusí. Každopádně jsem se v nemocnici probral a už jsem při vědomí a pomalu se dávám dohromady. Držte mi prosím palce," napsal nám Pavel.

To bylo hodně oficiální, tak jsme se zajímali o podrobnosti, jak vlastně k útoku došlo. "Podrobnosti ani podobu útočníka nesmím do médií prozradit, protože vše vyšetřuje policie. Ale ten útočník byl nejprve na našem soukromém pozemku trhat naše ořechy a po naší výzvě, aby opustil náš pozemek, mne a mou matku napadl tyčí a poté do nás najel i svým vozem," doplnil pěvec hrůzný příběh.

Reklama

Další články

Načítám