Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetileté Angličance Sarah Rout z Holbeachu v hrabství Lincolnshire se natolik zalíbil obdiv mužů z webové stránky Big Beautiful Woman (BBW), že přehlíží i děsivá varování svých lékařů. Ti jí sdělili, že pokud nezhubne, zemře. U téměř dvou metrákové Sarah totiž hrozí vysoké riziko cukrovky, ale především infarktu.

Už nyní jí přitom musí manžel Tony pomáhat se zdánlivě běžnými činnostmi jako je mytí zad a nohou nebo vstávání z nižšího nábytku.

Ženin organismus totiž není na nadměrnou váhu ‚stavěný‘, a proto ji už nynějších 180 kilogramů vážně ohrožuje na životě. Sarah ale na rady lékařů nedbá, a to dokonce ani s ohledem na její tři děti a manžela.

Hubnutím by přišla o svou sedm let budovanou ‚kariéru‘ plus-size modelky a zároveň o stále se rozšiřující fanouškovskou základnu na zmiňovaném webu, kde vystupuje pod přezdívkou Babyjane. Před třemi lety se dokonce dostala mezi andílky celého serveru a stala se BBW Angel, čímž se dostala do povědomí pánů milujících enormní ženské křivky.

Reklama

Další články

Načítám