Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nábytek výjimečný kvalitou zpracování, který svým atraktivním a nadčasovým designem oslovuje české hoteliéry a restauratéry i řadu celebrit – to je Nábytek STRAKOŠ®. Proč se o něm tolik mluví? Díky překvapivě nízkým cenám je dostupný všem, nejen VIP osobnostem s vytříbeným vkusem a neomezenými rozpočty. Chcete i vy oživit svůj domov? Inspirujte se nejžádanějšími kousky letošního roku!

Minimalismus a elegance v jídelně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Minimalistická, módní a velmi elegantní. Že jste vždy snili o takové jídelně nebo kuchyni? Jídelní set Strakoš vám tento sen splní. Kombinace rozkládacího stolu a jídelních židlí z masivu bukového dřeva se bude vyjímat doma i v restauraci. Ideální je pro čtyři osoby, klidně ale pozvěte i přátele – rozložením stolu získáte prostor až pro osm lidí! Už si představujete, jak se u vás bude vyjímat?

Stylový komfort pro vás i vaše hosty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktická i stylová, především ale pohodlná. Rozkládací pohovku Strakoš Sofia si zamilujete díky příjemnému čalounění a jistě využijete také její úložný prostor. Vaše návštěva pak ocení funkci spaní. Pohovka je navržena tak, abyste se na ní královsky vyspali klidně každý den!

Moderní čisté linie v obývacím pokoji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednoduchý design s využitím čistých linií je velkým trendem. Chcete jej následovat? Obývací stěna Strakoš Sal dodá vašemu pokoji nový, svěží rozměr. Set TV boxu, skříní a police vynikne s LED osvětlením, kterým mu dodáte tu pravou atmosféru.

Ložnice jako oáza klidu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Místo, kde čerpáte energii a relaxujete. To je ložnice, která by ve vás vždy měla evokovat příjemné pocity a klid. Jednotný a ničím nerušený design zde hraje klíčovou roli! Ložnice Strakoš je sestavou postele, nočních stolků, šatní skříně, komody i zrcadla a poskytne vám tolik žádané pohodlí i dostatek úložného prostoru. Výsledný dojem bude dokonalý!

Postel s vůní přírody, ze které se vám nebude chtít vstát

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není většího luxusu než přírodního dřeva. Postel z masivu borovice dodá vaší ložnici to pravé kouzlo domova a bude vás lákat trávit v ní celé dny. Buďte si jistí, že díky mistrnému řemeslnému zpracování vydrží dlouhé roky! Perfektní volbou je také pro hotely – zajistí, že se u vás hosté budou cítit jako doma.

Další články

Načítám