Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Snižování váhy se bez úpravy vašeho jídelníčku rozhodně neobejde. A pokud už sáhnete po konkrétní dietě, dobře si rozmyslete, jestli volíte správně. Ketodieta se na výsluní zájmu hřeje již delší dobu a z příběhů lidí, kteří s ní zhubli svá nadbytečná kila, víme, proč tomu tak je. Spalujete tuky, obvykle necítíte hlad, máte spoustu energie a úbytky na váze se dostavují poměrně rychle.

Máte velkou nadváhu? Můžete čekat dobré výsledky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ketodieta je postavená na pravidelném jídelníčku s 5 porcemi jídel denně - od speciálních proteinových jídel a nápojů až k postupně přidaným běžným jídlům. A ačkoliv jsou dietní plány sestaveny i pro osoby s nižší nadváhou, úspěch slaví jednoznačně u lidí s nadváhou výraznější a u jedinců vyloženě obézních. „Proteinová jídla a nápoje KetoDiet obsahují vysoce kvalitní proteiny v rozumné míře, tak aby ochránily naši svalovinu a my mohli cíleně hubnout samozřejmě z nadbytečných tukových zásob. Navíc jsou jídla doplněna o potřebné vitamíny a minerály, které tělo v průběhu hubnutí využívá a potřebuje,“ říká výživová specialistka Martina Dvořáková.

Žádné strádání vás nečeká. Pochutnáte si

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůj jídelníček si z KetoDiet proteinových jídel můžete jednoduše poskládat a navíc ho doplnit vhodnou zeleninou. Milujete cukety, celerové hranolky, nebo třeba dýňové pyré? O nic z toho nepřijdete. I nabídka proteinových jídel je široká. A nezáleží na tom, zda si vyberete výhodné balíčky, nebo sáhnete po jednotlivých proteinových nápojích, omeletách, polévkách, snídaňových kaších nebo oblíbených proteinových tyčinkách.

Opravdu to funguje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zázraky neexistují, proto i v případě ketodiety je potřeba dodržovat pravidla dietního plánu, dopřát si kvalitní odpočinek, změnit svůj přístup k jídlu a zapojit do svého života pohyb. „Překvapilo mě, jak šlo hubnutí jako po másle a nejvíce jsem se obávala, že budu při vaření jídla pro mé dva syny ochutnávat a pokazím si tím hubnoucí režim. Naštěstí můj nejstarší syn se chopil ochutnávání za mě. Mým největším snem bylo dopřát si moderní oblečení, na které jsem neustále mlsně koukala v obchodech a povedlo se!“ pochvaluje si svou pozitivní zkušenost s KetoDiet paní Kateřina.

Další články

Načítám