Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dětský herecký talent, který se poprvé postavil před kameru už ve třech letech, dobývá Hollywood po vzoru o čtyři roky starší sestry Dakoty. Řeč je o osmnáctileté Elle Fanning, která má na svém kontě už více než čtyřicítku filmových a seriálových rolí. A zatímco jako dítě bývala tahle okatá blondýnka snad ještě roztomilejší, než její o něco slavnější ségra, dnes je tomu soudě podle jejích nejnovějších fotografií přesně naopak.

Letiště sice není žádný červený koberec, ale přesto se i zde dá očekávat přepadovka od paparazzi, zvlášť na letišti v Los Angeles, kde se to nějakým tím fotografem hemží prakticky neustále. Hvězda filmů Odnikud někam, Déja Vu, Koupili jsme Zoo či Zloba - Královna černé magie, neoslnila jak módní kreací, tak hlavně nepřehlédnutelným doplňkem v podobě ‚masařkoidních‘ dioptrických brýlí v old school stylu.

Elle by se musela opravdu hodně snažit, aby našla model, který by jejímu drobnému obličeji slušel ještě méně... Parádu nenadělala ani s lesklou pletí a splihlými vlasy. Věřme, že příště se tomuto mladému talentu povede lépe...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám