Hlavní obsah
Článek

Jiří Langmajer byl za tuto roli nominován na cenu Thálie, nezapomeneme ani na její ztvárnění legendárním Milošem Kopeckým. Pro Aleše Hámu (50) je postava zlotřilého barona v muzikálu Adéla ještě nevečeřela pořádnou výzvou.

"To určitě, nicméně ta role je skvěle napsaná a každý z nás radši hraje ty bídáky než prince. Je u toho větší legrace. Je určitě těžké se srovnávat s výkony ať už Jirky, anebo pana Kopeckého, který to ve filmu zahrál úplně fenomenálně," svěřil nám po představení.

"Ale užívám si to každým coulem, dělá mi to hroznou radost. Mám rád cestu k tomu výsledku, u zkoušení jsme se strašně pobavili a nasmáli a je mi skoro líto, že to skončilo. Teď už se bude jenom hrát, tak přijďte," zve naše čtenáře.

V představení má Aleš i tak trochu erotickou taneční choreografii s obří masožravkou Adélou. "Já s tancem nemám velký problém, to mívají většinou lidé, kteří se na mne dívají, jako moje žena, která bývala tanečnicí," smál se. "Zajímavé je, že v kostýmu květiny jsou ukrytí tanečníci - muži. Ale to nevadí. Vždyť Adéla žere jako chlap. A všechno si stačí jenom představit a jde to. Je to vlastně takové rostlinné botanické travesty," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám