Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu proběhne první televizní přenos zatím poslední řady StarDance. Deset tanečních párů už týdny poctivě trénuje, Anna K (59) však měla svou přípravu lehce narušenou. Na dva týdny ji zchvátila nemoc, takže se musel upravit harmonogram tréninků. „Přidali jsme a trávili jsme třeba celý den na tréninku,” uvedl zpěvaččin tanečník Marek Hrstka.

„Sama nevím, jestli jsme to dohnali,” smála se během rozhovoru zpěvačka a dále uvedla: „Největší noční můra je pro mě cha-cha. Tu odtancujeme jako první, tak ji budu mít aspoň rychle za sebou. Třeba se tento tanec nakonec stane mým nejoblíbenějším,” přemýšlela nahlas.

Protože spolu, jak už bylo řečeno, Anna s Markem tráví někdy celý den, společně vyrážejí i na obědy, svačiny a večeře, což se prý projevilo na zpěvaččině postavě. „Všichni prý během StarDance hubnou a já jsem už přibrala dvě kila,” řekla s úsměvem Anna K. No v minulých řadách možná, v této se však zařadila za Milušku Bittnerovou a Janu Plodkovou, které také přibraly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám