Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou spolu dlouhých sedmnáct let, ale na společnou dovolenou nedají dopustit. Zpěvák Rod Stewart a jeho manželka Penny Lancaster strávili několik příjemně prosluněných dní v italském Portofinu. Na projížďce podél pobřeží ovšem nebyli sami, tak trochu jim tam křenila postarší tmavovlasá paní, která povětšinou dělala, že na lodi vůbec není.

Mezi rockovým veteránem a jeho o hlavu vyšší manželkou je věkový rozdíl šestadvaceti let, což by asi při pohledu na manžele řekl jen málokdo. Stewart se zkrátka pořád drží v kondici a jeho žena jakbysmet. Ne nadarmo bývala tváří a především tělem značky spodního prádla Ultimo. Věhlasné bývaly ale především její nekonečně dlouhé nohy.

Lancaster je po Alaně Hamilton a Rachel Hunter Stewartovou třetí manželkou a má s ním dvě děti. Celkově je ale osminásobným otcem. To Penny na rozdíl od svého výkonného muže nestihla předtím ani jedno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám