Hlavní obsah
Článek

Se svou výškou dva metry a čtyři centimetry patři Roman Zach (51) k bezkonkurenčně nejvyšším účastníkům StarDance. Romanova taneční partnerka Andrea Třeštiková je průměrného vzrůstu a tak panovaly obavy, že si tahle dvojice nebude vyhovovat. Opak je ale pravdou.

„Bála jsem se toho, ale už jsem si na jeho výšku zvykla, už mi to ani nepřijde,” uvedla profesionální tanečnice. Přizpůsobila se natolik, že i svého tanečního partnera, myšleno mimo soutěž, žádá, aby se pěkně vytáhnul.

Jak to vnímá Roman Zach? „Samozřejmě, že když nás vidím například na fotce, tak si uvědomuju ten ne úplně klasický poměr, na který jsem zvyklý u jiných párů. Ale pro mě je tahle vzdálenost přirozená, vždycky jsem měl normální partnerky, moji kamarádi jsou normálně vysocí, takže já hendikep nepociťuju,” říká populární herec.

Na druhou stranu ale je pravda, že někdy jsou si taneční partneři přece jen daleko. „Někdy se při tanci v intimních momentech mám tendenci hrbit. Když mám předstírat, že se máme líbat, tak ji líbám na culík,” říká herec a mávl rukou: „Prostě na to kašlu a klidně se ohýbám.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám