Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako herce a režiséra jej všichni dobře známe, jako moderátor se Ondřej Sokol začal etablovat teprve nedávno. A nyní má před sebou další velkou moderátorskou zkoušku v podobě jednoho z nejsledovanějších přímých přenosů - Českého slavíka.

S Liborem Boučkem, který slavnostní večer moderoval loni, se podílí i na scénáři. Navíc se prý možná dočkáme i mírné improvizace. „Vždycky se snažím nějakým způsobem reagovat na to, co se děje, tak to má prostě být,“ stojí si za svým moderátor, který se ale se svými předchůdci nechce srovnávat. „Já jsem jiný. Jinak se jmenuju, mám jinou konfekční velikost. A to jsou takový nejmarkantnější věci,“ řekl na tiskovce Sokol.

Hlasování letošního 51. ročníku ankety Český slavík Mattoni bylo oficiálně zahájeno. Co přinese prestižní hudební soutěž tentokrát? Kromě nových prostor, Hudebního divadla Karlín, se diváci můžou těšit na stálice i nováčky české hudební scény jako Lucií Bílou, Ewu Farnou nebo oblíbené youtubery a mladé interprety, kteří bojují o cenu Mattoni Hvězda internetu. Ve hře je v tuto chvíli i vystoupení Karla Gotta. „S panem Gottem v tuto chvíli intenzivně jednáme,“ řekl Super.cz ředitel Českého slavíka Jaroslav Těšínský.

Reklama

Další články

Načítám