Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Samková si splnila jeden ze snů a vydala se do Norska. Na třítýdenní dobrodružný výlet ji doprovodil její dlouholetý kamarád Jakub. Eva si už dlouhou dobu přála cestu do Norska uskutečnit, ale až letos se jí to konečně podařilo.

S kamarádem vyrazili nalehko a bez velkého plánovaní. Jelikož je ambasadorkou automobilky, měla k dispozici ideální vůz. „Jeli jsme autem, protože člověk je pak mobilnější a svobodnější. Měli jsme půjčený vůz, který je na kempování přímo stvořený, tudíž jsme měli dostatečné pohodlí i na spaní. Probudit se ráno uprostřed přírody je pro mě skvělý zážitek. Mohli jsme vyjet, kdy se nám zlíbilo a spát kdekoliv nás napadlo, to se v této zemi může. Norsko je nádherná země, lidé jsou sice trochu uzavřenější, ale milí a každý umí anglicky,“ svěřila se Samková.

Olympijská vítězka si na Skandinávském poloostrově zarybařila přímo v moři a dokonce se jí podařily tři úlovky. S kamarádem Kubou si vařili sami. „Známe se velice dobře, takže pro nás nebyl problém se na čemkoliv dohodnout, prostě pohodový výlet se spoustou zážitků,“ vyprávěla.

Eva se letos chystá na novou kvalifikační olympijskou sezonu, kde doufá, že jí to bude jezdit jako doposud. Také ji čeká mistrovství světa. Naposledy skončila pátá, ale letos by rozhodně chtěla získat lepší místo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám