Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Často jsem na podzim najednou onemocněla nachlazením nebo chřipkou. Bolavé klouby, horkost, zimnice, pobolívání v krku, bolest hlavy, zvýšená teplota. Hned jsem sahala po pilulkách. Vždy se mi ulevilo, ale jen na krátko. Viróza, postel a pilulky, to byly mé neodmyslitelné kamarádky v sychravých dnech podzimu. Až jednoho dne na mne vypadl sešit s babiččinými bylinkovými recepturami.

Babička mi vždycky říkala: “Holka, necpi se pořád tou chémií! Příroda, to je správná lékárna“. Nevěřila jsem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Opatrně jsem otevřela ten starý, zažloutlý babiččin sešit a první, co jsem našla, byl „zázvorový čaj na nachlazení“. No jo, to ví každý, že zázvor pomáhá, a šla jsem si unaveně zalít sáček zázvorového čaje s citrónem. Právě jsem, babičko, dala na tvé rady, řekla jsem si spokojeně a obestlaná papírovými kapesníky jsem ulehla opět do postele s tabletem. Ze zvědavosti jsem do vyhledávače napsala „ginger“. Objevil se titulek The Ginger People- We know ginger best! Jak někdo může znát zázvor nejlépe? Je to kořen, který oloupu, nakrájím a hotovo. Další klik. Otevřela se přede mnou celá škála zázvorových výrobků. To všechno se dá vyrobit z tak nevábného kořene?

Unikátní zázvorové bio výrobky oceněné světovými prestižními cenami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do této chvíle, pro mě neznámá rodinná americká společnost The Ginger People mi na zlatém podnose předkládá plejádu zázvorových výrobků. Jsem ohromena, co všechno se dá ze zázvoru vyrobit. Postupně se dočítám, jak jsou pečlivě vybírány oblasti, které jsou složením půdy a klimatickými podmínkami nejvhodnější pro vypěstování zázvoru prémiové kvality. Zázvor musí mít krásnou žlutou barvu, plné aroma a vůni. Ten pak je zpracováván dál. Do této chvíle jsem se vůbec nezamýšlela nad kvalitou zázvoru. Ale asi na tom něco je.

Moje srdce začalo toužit po zázvoru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S nakřáplým hlasem volám své kamarádce blogerce Barunce, abych jí sdělila svůj objev. Ta se svým blogem „Detox chutně“ už žije ve svém zdravém světě několik let. Zeptala jsem „Víš o tom něco?“ „Koukám, že jsi pěkně nastydlá!“ zněla odpověď. “Samozřejmě, že The Ginger People znám. Na blogu mám celou řadu zázvorových receptů. Mrkni se tam. Ale nejdříve si kup ten zlatavý Bio zázvorový sirup nebo Bio zázvorový koncentrát a udělej si z nich čaj s citrónem a s medem. Věř mi, budeš fit. Mám to vyzkoušené!“

Vzala jsem to z gruntu. Vykoupila jsem celou zdravou výživu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Koupila jsem nejen zázvorový sirup a koncentrát, ale všechny výrobky, o kterých jsem na webový stránkách Ginger Party četla. Zázvorový čaj s medem a s citrónem jsem ještě vylepšila kapkou rumu. Babička říkala: “Rumem nic nezkazíš“. A co se stalo dál? Opravdu jsem byla rychle fit. Díky pravidelné konzumaci zázvoru již neležím bolavá v posteli. Virózu, postel a kapesníky jsem vyměnila za skleničky plné bio zázvorových dobrot. Vesele pobíhám v kuchyni a s Barčou máme na podzim nepřetržitou ginger party. Zázvor už neloupu, nestrouhám, ani nekrájím. To za mne udělali The Ginger People. “Babičko, děkuji - opravdu, příroda je ta nejlepší lékárna.“

Další články

Načítám