Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsou to týdny, co byla krásná Kristen Stewart (34) naposledy spatřena se svou přítelkyní Alicií Cargile, které po dlouhém mlčení letos v létě konečně otevřeně vyznala lásku v rozhovoru pro Elle. Před necelým měsícem se zároveň rozpadl vztah topmodelce Caře Delevingne (31) a zpěvačce Annie Clark (34) známé pod uměleckým jménem St. Vincent. Stalo se tak pro změnu jen pár týdnů po modelčině vyznání, že je Annie láskou jejího života. Momentálně se všechno zdá být zase úplně jinak...

Před pondělní premiérou dramatu Certain Woman měla Kristen v New Yorku doprovod, kterým nebyl nikdo jiný než půvabná Annie. Holky vedle sebe kráčely v bezpečné vzdálenosti, ale vzhledem k tomu, že ani v zahraničním šoubyznysu není v lesbické sféře až tak na výběr, začíná se o nich spekulovat jako o novém hvězdném ‚L páru‘. Není to přitom poprvé, co se tyhle dvě viděly, už koncem srpna spolu zašly na večeři a Kristen tehdy byla z bystrého fotografa vytočená natolik, že na něj ukázala zdvižený prostředníček.

Pravdou ovšem je, že podobně byla Stewart nedávno vídána i ve společnosti andílka Victoria’s Secret Stelly Maxwell, jež pro změnu proslula aférkou s Miley Cyrus, ale nic víc z toho nakonec nebylo... Tak se nechme překvapit, jak to dopadne v tomto případě.

Reklama

Další články

Načítám