Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Způsob, kterým moderátor Petr Vojnar (40) oznámil, že bude otcem - minutu a půl dlouhé povídání podkreslené hudbou -, trochu svádí k tomu si myslet, že si dělá srandu... U něj totiž člověk nikdy neví. Svůj poslední příspěvek na sociální síti ale myslel zcela vážně. „Jsou věci, ze kterých si nedělám legraci ani já. Je to tak, budu táta. Miminko by se mělo narodit v dubnu,“ potvrdil Super.cz Vojnar.

Jeho partnerka Andrea je tak teprve na začátku těhotenství. A i ona už novinu zveřejnila na sociální síti. Sdílela Petrovo video s komentářem: „On to prostě nemůže napsat ‚lidem‘ smskou jako ostatní! Tak já teda asi budu Máma,“ a smajlíka k tomu.

A jakou formu sdělení zprávy místo sms to Petr zvolil? Video, jak už bylo řečeno. V tom mimo jiné říká: „V životě jsou jenom dva momenty, kdy se vám zastaví srdce, v hlavě je prázdno a dojde vám, že odteď už nic nebude jako předtím. Tím prvním je moment, když vás v Thajsku na letišti chytnou s deseti kily heroinu. To máte jistotu, že už nikdy nic dobrýho nebude. Tím druhým je moment, když vám vaše partnerka řekne, že čekáte dítě,“ zní z nahrávky, která je zároveň vyznáním pro Petrovu přítelkyni a končí slovy: „Ty vole, já budu táta!“

S o 15 let mladší Andreou Aulickou Vojnar chodí od roku 2014.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám