Hlavní obsah
Článek

Svůj dekolt, o kterém si nechává zdát nejeden chlap, se snažila uchránit před objektivem fotoaparátu, ale nepovedlo se! Jitka Čvančarová (46) byla zase jednou proklatě sexy. Podívejte se.

O minulém víkendu vyrazila v černém modelu za svými kolegy do divadla Ungelt, kde se konal každoroční rituál předávání nových židlí do sbírky, která už je skutečně unikátní. „Mám to tady ráda a měla jsem zrovna čas, takže jsem přišla pozdravit své přátele a kamarády,“ nechala se slyšet Jitka a rozdávala úsměvy na všechny strany.

Její židle stojí v divadelním klubu dávno, ty nové do něj ten večer věnovali například herečky Simona Postlerová a Lucie Štěpánková, herec Petr Stach, Hana Marvanová nebo osobní lékař Marty Kubišové, profesor Petr Neužil.

„Jsem pyšný, že se nám tu tradici podařilo zachovat a trvá tolik let. Poprvé zde věnoval židli pan Miloš Kopecký 1. října 2005, který mi tady to divadlo pomohl zakládat. Krátce na to, na jaře následujícího roku, bohužel odešel do hereckého nebe,“ řekl principál Milan Hein a poslal do hereckého nebe Miloši Kopeckému velký dík.

Blízký kamarád Marty Kubišové, který nedávno oslavil sedmdesátku a vstoupil do registrovaného partnerství se svým přítelem Martinem Šimkem, prozradil i chystané divácké taháky této divadelní sezóny.

„První premiérou bude hra Princip náhody, kde zazáří Alena Mihulová a partnerem jí bude Jan Vlasák. Mám velkou radost, že se k nám po nemoci opět vrátí Hanička Maciuchová. V představení 4000 dnů jejími hereckými partnery budou Petr Stach a Ondřej Novák. Opravdovou třešničkou pak bude představení Marlene. Svéráznou ikonu z filmového plátna Marlene Dietrich si zahraje Regina Rázlová, její dceru Simona Postlerová,“ láká do svého divadelního stánku Hein.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám